Hrvatini_6
Hrvatini_8
Hrvatini_9
Hrvatini_7

Obvestila

 • Kurjenje na prostem

  Kurjenje na prostem

  V sodelovanju s PGD Hrvatini objavljamo Priporočila za kurjenje na prostem, ki izhajajo iz več predpisov; tako na državni kot lokalni ravni. Gasilsko društvo Hrvatini prosi vse krajane, naj ob kurjenju upoštevajo napotke oziroma priporočila, o katerih si več lahko preberete…Preberi več »
 • Ponovljen javni razpis za oddajo poslovnega prostora

  Ponovljen javni razpis za oddajo poslovnega prostora

  OBVESTILOObveščamo vas, da je na podlagi sklepa sveta KS Hrvatini z dne 20. 4. 2017 objavljen:JAVNI RAZPIS Z ZBIRANJEM PISNIH PONUDB ZA ODDAJO POSLOVNEGA PROSTORA V NAJEM.Oddamo v najem poslovni prostor za gostinski lokal v Kulturnem domu v Božičih –…Preberi več »
 • Sestanek članov BK Hrvatini

  Sestanek članov BK Hrvatini

  OBVESTILOV soboto, dne 11.03.2017 ob 18h, v prostorih BK Hrvatini, sklicujem sestanek članov BK Hrvatini.Dnevni red:Predstavitev ženske ekipe, nabava dresov, organizacija tekemMoška ekipa v OBZ: treningi, organizacija tekemRekreacijska ekipa: treningi, organizacija tekemDan odprtih vrat in 42. obletnica, dne 25.03.2017Prijateljski balinarski turnir,…Preberi več »
 • Zbor krajanov

  Zbor krajanov

  Po slabem letu dni od zadnjega zbora krajanov, predsednica KS ga. Irena Muženič Balentič ponovno sklicuje zbor krajanov, na katerem bodo krajani lahko podali svoje pobude in predloge glede razvoja našega kraja. Zbor krajanov bo potekal v dvorani Kulturnega doma v…Preberi več »
 • Folklorna skupina OLJKA

  Folklorna skupina OLJKA

  VABILO K SODELOVANJUFolklorna skupina OLJKA - Hrvatini vljudno vabi k sodelovanju vse ljubitelje ljudskih plesov in pesmi. Obiščite nas vsi, ki bi z nami zaplesali in se ob tem zabavali. Dobrodošli so tudi vsi tisti, ki znajo igrati na domače inštrumente…Preberi več »
 • Ločeno zbiranje odpadkov je naša skupna odgovornost

  Ločeno zbiranje odpadkov je naša skupna odgovornost

  V krajevni skupnosti smo poskrbeli za nove pridobitve. Tako sta v Premančanu in Cereju "zrastla" dva nova ekološka otoka, ki bosta prav gotovo prinesla nekaj pozitivnega tudi krajanom v teh dveh krajih. S pravilnim ločevanjem odpadkov krajani poskrbimo za okolje,…Preberi več »
 • Ureditev javne površine za potrebe krajanov ob cerkvi sv. Bride v Kolombanu

  Ureditev javne površine za potrebe krajanov ob cerkvi sv. Bride v Kolombanu

  Zaradi  pomanjkanja javnih  površin v  zahodnem  delu naše KS  (območje  Kolombana) smo naročili projektno zasnovo ureditve teh  površin ob cerkvi sv. Bride v Kolombanu.Menimo, da je predstavljena zasnova z rešitvijo dovozne poti na  vzhodni strani,  parkiranje na severni strani cerkve…Preberi več »
 • “Marjetka” se poslavlja

  “Marjetka” se poslavlja

  Po dvomesečnih ugibanjih, kaj bo s Semenarno in cvetličarno Marjetko 2 v Kolombanu, moramo žal poročati, da le-ta zapira svoja vrata. Svet KS Hrvatini je dvakrat poslal dopis na Komunalo Koper in pojasnjeval, kaj pomeni ta trgovina za kraj in krajane.…Preberi več »
 • Sprememba uradnih ur KS

  Sprememba uradnih ur KS

  Spoštovani, obveščamo vas, da bodo v skladu z navodili Mestne občine Koper ter priporočili Ministrstva za zdravje, uradne ure za stranke z današnjim dnem - 13. 3. 2020 do nadaljnjega odpovedane.   Dosegljivi smo po telefonu in sicer od ponedeljka…Preberi več »
 • Zbor krajanov

  Zbor krajanov

  Krajevna skupnost Hrvatini sklicuje ZBOR KRAJANOV za območje celotne Krajevne skupnosti Hrvatini.Vabljeni torej vsi krajani v petek, 31.3.2017 ob 18. uri v dvorano kulturnega doma v Božičih. Dnevni red:1. Imenovanje organov zbora krajanov 2. Predstavitev dela sveta KS Hrvatini 3. Realizacija sklepov…Preberi več »
 • Izjava za javnost

  Izjava za javnost

  KRAJEVNA SKUPNOST HRVATINIIZJAVA ZA JAVNOST Spoštovane krajanke in krajani ter občanke in občani Mestne občine KoperSpodaj imenovani svetniki Krajevne skupnosti Hrvatini Vas obveščamo, da smo dne 8. 7. 2016  pristojnim podali NEPREKLICNO ODSTOPNO IZJAVO Z MESTA SVETNIKOV v Krajevni skupnosti Hrvatini.S…Preberi več »
 • Obisk predstavnikov Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije

  Obisk predstavnikov Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije

  Krajane obveščamo, da sta v torek 14. 6. 2016 našo KS obiskala predstavnika Zavoda za varstvo kulturne dediščine območna enota Piran, ga. Daniela Tomšič in g. Bruno Purger.  S predsednikom sveta KS Nevijem Kavrečičem in predsednikom komisije za okolje in prostor…Preberi več »
 • Nevestni lastniki psov in pasji iztrebki

  Nevestni lastniki psov in pasji iztrebki

  Od MO Koper smo dobili odgovor glede na problematiko "nevestnih lastnikov psov in pasjih iztrebkov". Odgovor nam je posredoval Občinski inšpektorat, ki nam je zagotovil periodične obhode oz. obhode po prijavi krajanov v naši skupnosti. Prav tako se inšpektorat zavzema…Preberi več »
 • Obvestilo krajanom

  Obvestilo krajanom

  Svet KS seznanja krajane z naslednjimi dogodki in potrebnimi investicijami v našem kraju:1. Odtujeni ( ukradeni ) jasmini na ekološkem otoku pri KD BožičiJeseni 2015 je za novi ekološki  otok v Božičih KS Hrvatini nabavila 12 kom jasminov, ki jih…Preberi več »