Hrvatini_6
Hrvatini_8
Hrvatini_9
Hrvatini_7

Dogodki

 • Pustno rajanje

  Pustno rajanje

  Krajevna skupnost Hrvatini vabi na OTROŠKO PUSTNO RAJANJE V soboto, 18.02.2023 ob 15. uri ste vabljeni na plac pred trgovino, kjer bo potekalo otroško pustno rajanje. Skupaj se bomo odpravili na povorko na relaciji Hrvatini - Božiči, pustno rajanje pa…Preberi več »
 • Glasbeni večer z Lucienne Lončina

  Glasbeni večer z Lucienne Lončina

  Kulturno društvo Hrvatini vabi na prireditev:NAŠI KRAJANI SE PREDSTAVLJAJOGlasbeni večer zLUCIENNE LONČINAv petek, 26.05.2017 ob 20. uri v Rdeči hiši v centru Hrvatinov. Vstop je PROST. Za ogled celotnega vabila kliknite na povezavo - vabilo.Preberi več »
 • Balinarski klub vabi na dan odprtih vrat

  Balinarski klub vabi na dan odprtih vrat

  Ob praznovanju 42. let delovanja vas Balinarski klub Hrvatini vabi na dan odprtih vrat.Ob začetnem pozdravu predsednika se bo praznovanje nadaljevalo z balinanjem z otroki in tekmo med balinarsko žensko ekipo in ekipo žensk KS Hrvatini. Za jedačo in pijačo…Preberi več »
 • Pustno rajanje

  Pustno rajanje

  Vabilo na pustno rajanjeV soboto 25.2. 2017 ob 16h je zbor pustnih mask na trgu v Hrvatinih. Povorka se bo odpravila v kulturni dom Hrvatini, kjer se bo nadaljevalo pustno rajanje. Za lačne in žejne pustne šeme bo poskrbljeno.V sredo…Preberi več »
 • Silvestrovanje v restavraciji Jasna 2

  Silvestrovanje v restavraciji Jasna 2

  SILVESTROVANJE V RESTAVRACIJI JASNA 2 Restavracija Jasna 2 iz Božičev vas vabi na silvestrovanje. Ponujajo odličen in pester meni po zelo ugodni ceni. Če še ne veste kje boste preživeli silvestrski večer, je restavracija Jasna 2 prava izbira. Za zabavo in…Preberi več »
 • Iskrena spoved – IZJEMNA PONUDBA

  Iskrena spoved – IZJEMNA PONUDBA

  PLAČAŠ DVE VSTOPNICI – PREJMEŠ TRI !!!Izkoristite časovno in količinsko omejeno ponudbo ter ob nakupu dveh vstopnic prejmite eno BREZPLAČNO!Komedija »ISKRENA SPOVED« se nezadržno približuje. V soboto, 17.12. ob 20. uri bomo v našem kulturnem domu imeli nepozaben, predvsem pa…Preberi več »
 • Otroška novoletna delavnica

  Otroška novoletna delavnica

  Otroška novoletna delavnica Kot vsako leto bomo tudi letos organizirali otroško delavnico, kjer bodo naši najmlajši izdelovali novoletne okraske. Starše vabimo, da pripeljejo svoje otroke jutri, 14.12. ob 17. uri v večnamenski prostor pri Poldi baru. Zabava je zagotovljena!Preberi več »
 • Koncert solistov ljubljanske opere

  Koncert solistov ljubljanske opere

  Tudi letos nas bodo v hrvatinskem kulturnem domu razvajali solisti SNG Opere in baleta iz Ljubljane. Ob spremljavi klavirja bomo lahko prisluhnili čudovitim arijam iz Don Giovannija, Rigoletta, Seviljskega brivca in drugih. Pridružite se nam v soboto, 22. oktobra 2016…Preberi več »
 • Balinarski turnir

  Balinarski turnir

  Balinarski klub Hrvatini vabi na 41. tradicionalni mednarodni balinarski turnir, ki bo na balinišču v Hrvatinih v soboto, 16.07.2016 s pričetkom ob 15. uri. Več si lahko preberete s klikom na naslednjo povezavo.Vabljeni vsi, ki si želijo preživeti prijetno sobotno…Preberi več »
 • 7. Revija pihalnih orkestrov

  7. Revija pihalnih orkestrov

  Kulturno društvo Hrvatini vabi na 7. Revijo pihalnih orkestrov v okviru občinskega praznika MO Koper. Revija bo potekala v Kulturnem domu Hrvatini, 22.5.2016 s pričetkom ob 19. uri. Nastopili bodo: Pihalni orkester Divača in Godba na pihala Sv. Anton. Vstop…Preberi več »
 • Kresovanje v Hrvatinih

  Kresovanje v Hrvatinih

  KS Hrvatini v sodelovanju s KŠD Volt Hrvatini organizira hrvatinsko kresovanje, ki bo 30. aprila ob 21. uri ob cesti proti Cereju. Organizatorja prosita, da obiskovalci izkažejo naravi in okolju spoštovanje in za seboj ne puščajo odpadkov, saj je prireditev…Preberi več »
 • Obletnica PGD Hrvatini

  Obletnica PGD Hrvatini

  Prostovoljno gasilsko društvo Hrvatini vabi na praznovanje 60. obletnice delovanja. Prireditev bo potekala na ploščadi pred gasilskim domom v Hrvatinih v soboto, dne 11.06.2016. Program prireditve si lahko pogledate s klikom na naslednjo povezavo. Glede na visoko in okroglo obletnico…Preberi več »
 • Rally Adria Classic

  Rally Adria Classic

  Rally Adria Classic se letos vrača na naše ceste. Zelo zanimiva prireditev, kjer se vsako leto zbere veliko število ljubiteljev starodobnih vozil s svojimi lepo vzdrževanimi in nostalgičnimi jeklenimi konjički, bo imela eno izmed postaj tudi v Hrvatinih. 18.06.2016 se…Preberi več »
 • Zdravilne rastline

  Zdravilne rastline

  Turistično društvo Hrvatini vabi na delavnico ZDRAVILNE RASTLINE ZA ZDRAVJE IN PREHRANO z območja KS Hrvatini V torek, 28.02.2023 ob 18. uri v osnovni šoli Hrvatini - pritličje, naravoslovna učilnica. Delavnico bo vodil Borut Cerkvenič - Crga, specialist za preživetje…Preberi več »
 • Kultura združuje

  Kultura združuje

  KD Hrvatini, KD Istrski grmič Škofije in Društvo Slovencev Miljske občine vabijo na prireditev:KULTURA ZDRUŽUJELA CULTURA UNISCEV soboto, 17.02.2018 ob 19:30 ste vabljeni v Kulturni dom Hrvatini, kjer se bomo družili in zabavali ob izjemnem kulturnem programu, ki je nastal v…Preberi več »
 • Folklora včeraj, danes, jutri

  Folklora včeraj, danes, jutri

  Zveza Kulturnih društev MO Koper vabi na kulturni večerFolklora včeraj, danes, jutri,...v sredo, 17.5.2017 ob 20. uri v Kulturnem domu Božiči - Hrvatini. Vstop je PROST. Za več informacij kliknite na povezavo - vabilo.Preberi več »
 • Lutkovne predstave ob sobotah

  Lutkovne predstave ob sobotah

  V kulturnem domu Božiči se bodo v naslednjih mesecih zvrstile zanimive lutkovne predstave. Prvo smo imeli že v soboto, 11.3.2017 ob 11.uri. Lutkovno predstavo MUCA COPATARICA, ki je pripovedovana z lutkami ob glasbi v živo in otroških pesmicah, je obiskalo…Preberi več »
 • Razstava slik

  Razstava slik

  Kulturno društvo Hrvatini prireja dogodek dne 18.2.2017 od 18. uri v Rdeči hiši v Hrvatinih.Jurij Kobe: GLEDATI, VIDETI - razstava slik Beseda k razstavi: Dejan Mehmedovič Glasba: Tea Koželj, flavta in Rok Vilhar, tubaDogodek so omogočili: Krajevna skupnost Hrvatini Matej Peroša…Preberi več »
 • Krajevni praznik

  Krajevni praznik

  Krajevna skupnost Hrvatini vabi nasvečano prireditev ob krajevnem praznikuv sredo, 21. decembra 2016,ob 18.30 v Kulturnem domu v Božičihvsakega obiskovalca čakasladko presenečenjeSvet KS Hrvatini  La  Comunità  locale di Crevatini ha il piacere di invitarLa alla  celebrazione della giornata della C.L. L’incontro…Preberi več »
 • Prižig kresničk “na placu”

  Prižig kresničk “na placu”

  PRIŽIG KRESNIČK "NA PLACU"KS Hrvatini vljudno vabi otroke in starše na prižig kresničk v ponedeljek, 19.12.2016 ob 18. uri v centru Hrvatinov. Okrasili bomo božično drevo, družbo nam bosta delala Maša in medved, priklicali bomo Božička in se seveda posladkali. Komaj…Preberi več »
 • Gledališka predstava Iskrena spoved

  Gledališka predstava Iskrena spoved

  Krajevna skupnost Hrvatini vabiV SOBOTO 17.12.2016 OB 20hna gledališko predstavo/komedijo v kulturni dom Božiči»ISKRENA SPOVED«Dva priznana dramska igralca Maja Blagovič in Milan Vodopivec sta pripravila gledališko igro, kjer nas bosta popeljala v njuno skupno življenjsko zgodbo, ki se navezuje na…Preberi več »
 • Komedija Lepotica in psihoanalitična zver

  Komedija Lepotica in psihoanalitična zver

  Vse, ki ste željni zabave, sprostitve in obilice smeha vabimo jutri, 1.10.2016 ob 20. uri v Kulturni dom Hrvatini na ogled predstave Lepotica & psihoanalitična zver. Kljub velikemu zanimanju je nekaj vstopnic še vedno na voljo. Rezervirate si jih lahko…Preberi več »
 • Koncert mandolinskih zasedb

  Koncert mandolinskih zasedb

  Skupnost Italijanov Hrvatini, v sodelovanju s KS Hrvatini in Skupnostjo Italijanov Koper,  vabi krajane v soboto, 25. 6. 2016, ob 20. uri, v Kulturni dom Hrvatini na                             KONCERT MANDOLINPo koncertu bomo skupaj nazdravili umetniškemu pobratenju sodelujočih glasbenih zasedb. La  comunità degli italiani…Preberi več »
 • Drevesni očaki Miljskih hribov

  Drevesni očaki Miljskih hribov

  Civilna iniciativa Hrvatini vabi na pohod, ki bo v nedeljo, 22.5.2016 ob 9. uri.Izhodišče pohoda: trg platan, center Hrvatinov (za vse tiste, ki se boste pripeljali z avtomobili je parkirni prostor zagotovljen pred gasilskim domom).Predstavitev: Drevesa so ostanki dejavnosti človeka, njegovega…Preberi več »
 • Spomladanski koncert

  Spomladanski koncert

  Pihalni orkester Marezige si je za izvedbo spomladanskega koncerta izbral prav naš kulturni dom. Tako je bilo v nedeljo, 24. aprila, slišati zvoke pihal, trobil in tolkal, ki so preigravale skladbe različnih zvrsti - od Willyja Fransena, Barryja, Van der…Preberi več »
 • Turnir v Pandolu

  Turnir v Pandolu

  Tradicionalni turnir v Pandolu, tokrat že 21. po vrsti, bo letos potekal v soboto, 25.06.2016. PGD Hrvatini in njegova ekipa Mimoza bosta turnir te zanimive istrske igre priredila na tradicionalnem prizorišču pred gasilskim domom. Zbrale se bodo vse najboljše istrske…Preberi več »