Hrvatini_6
Hrvatini_8
Hrvatini_9
Hrvatini_7

Predstavitev novih članov sveta KS

Krajevna_skupnost_Hrvatini_2

Dne 18.11.2018 so potekale lokalne volitve za nov štiriletni mandat. V svet krajevne skupnosti Hrvatini so bili izvoljeni naslednji člani:

DIANA AVDIČ, predsednica KS Hrvatini, rojena 5.5.1961 v Kopru, ing.agronomije, vodim svoje podjetje 26 let. Sem poročena in mati dvema sinovoma ter srečna nona vnukinji Marti. Miljskemu hribu želim dati prepoznavnost na področju rekreacije, pohodništva in športa.

TOMAŽ PUSTOTNIK, podpredsednik KS Hrvatini, rojen 12.12.1974 v Kopru, Živim v Barižonih z ženo Ireno Poropat na najlepšem koščku sveta. Opravljam delo serviserja gostinske opreme. Imam ogromno energije in volje za poboljšanje življenja na tem našem hribu.

IRENA POROPAT, rojena 31.8.1958. Sem univ .dipl.ing .kem. Imam dve odrasli hčerki in sem ponosna nona 3 vnukinjam. Imam svojo firmo že 25 let. V Barižone sem se preselila pred 5 leti, tu mi je zelo lepo. Želim, da bi se naš kraj razvijal, in da bi lahko z svojim delom prispevala k temu razvoju.

ANA NADOH, rojena 31.7.1987, sem diplomirana profesorica razrednega pouka, delam pa kot zavarovalna zastopnica. Imam tudi pirsing studijo v Sežani. Želim si, da bi naš kraj "prebudili".

DENIS UDOVICH, rojen 7.2.1970, varstvoslovec in delam kot višji svetovalec v Občinskem inšpektoratu in redarstvu v Občini Izola. Želim si nadaljevanja že pričetih projektov in začetek uresničevanja novih planov.

ROMAN ŠAPLA, rojen 16.12.1947. Sem upokojenec in podpredsednik Društva upokojencev Hrvatini. Sem operativec in bom kot tak lahko pomagal na veliko področjih.

MARTIN NEDOH, rojen 20.12.1990. Sem diplomirani zgodovinar in literarni komparativist. Izkušnje sem pridobival v študentskih organizacijah, društvih, delavnicah za otroke, organizacijah prireditev. Želim si višje kvalitete življenja na našem hribu in več povezovanja krajanov.

SAMANTHA ORLANDO, rojena 9.9.1975. Sem diplomirani inženir tehnologije prometa vendar delam na področju zdravstvenih zavarovanj. Moja vizija kraja sovpada z vizijo drugih članov.

TINA KOMEL, rojena 13.4.1980. Sem diplomirana komercialistka, podjetnica z izkušnjami v velikih organizacijah, predvsem političnih. Za Hrvatine želim male a učinkovite korake, pravilne komunikacije in dobrega sodelovanja s krajani.

MARJAN STROPNIK, rojen 12.9.1951. Sem upokojenec. Želim si nadaljevanja začetih infrastrukturnih projektov, povezave z društvi in organizacijami ter dobrega sodelovanja.

ADRIANA KUŠTRIN, predstavnica Skupnosti Italijanov Hrvatini, rojena 23.9.1962. Želim si dobrega sodelovanja v Svetu KS Hrvatini in s krajani.