Hrvatini_6
Hrvatini_8
Hrvatini_9
Hrvatini_7

Psihološka ordinacija Agalma

 

Zasebna psihološka ordinacija AGALMA je odprla svoja vrata v mesecu oktobru 2013. Bila je ustanovljena z namenom nuditi psihoterapevtsko storitev (psihoanalitično usmerjeno psihoterapijo) po ceniku, ki naj bi bil dostopen vsakemu posamezniku, kar predstavlja naš temeljni etični princip. Iz tega razloga se cena posamezne psihoterapije določa individualno z vsakim posameznikom posebej, ob upoštevanju finančnih zmožnosti vsakega (za študente, upokojence, brezposelne osebe so cene terapij prilagodljive).

Agalma
Nudimo različne psihološke in psihoterapevtske storitve:

  • individualno, partnersko in družinsko psihoterapijo
  • skupinsko psihoterapijo
  • psihoterapijo za otroke in mladostnike
  • psihoanalizo
  • psihološko svetovanje
  • preventivne psihološke in psiho-diagnostične preglede
  • izvajanje psihološke diagnostike in preventive
  • obravnavanje psihosomatskih težav
  • terapevtska srečanja in delavnice z različnimi tematikami
  • raziskovalna in izobraževalna dejavnost

Glavni namen je nuditi strokovno, etično in kakovostno pomoč na področju psihoterapije ter psihološko-terapevtskega svetovanja posameznikom, parom in družinam. Pomembno področje dejavnosti psihološke ordinacije predstavlja tudi aplikativno-raziskovalna dejavnost na področju psihoanalitične psihoterapije, sodobnih družbenih simptomov ter inovativnih psiho-diagnostičnih sredstev.

Z ordinacijo sodelujejo tudi zunanji sodelavci iz različnih področij: psihiatrija, klinična psihologija, zdravnik splošne medicine, filozofija ter ostalih psihoterapevtskih pristopov.
Izvajamo psihoterapije in ostale storitve tudi v italijanskem jeziku.

KONTAKTNI PODATKI:

Psihološka in psihoanalitična ordinacija AGALMA

Ordinacija za psihoanalitično klinično dejavnost in raziskovanje

Strokovni vodja : dott. Samanta Eler, magistrica psihologije in psihoanalitična psihoterapevtka

Slika6AGALMA
Hrvatini 223, 6280 Ankaran
Naslov pisarne : Poslovna stavba Čebelnjak
Ankaranska cesta 7a 
6000 Koper
Telefon: 041-224-760
E-pošta: ordinacija.agalma@gmail.com ali samanta.eler@gmail.com
Več informacij najdete na naši spletni strani: www.agalma.si

 

INFORMACIJE O VODJI PSIHOLOŠKE ORDINACIJE

Samanta Eler (rojena 11. junija 1984) je psihoanalitičarka v Kopru. Diplomirala je iz socialne psihiatrije in magistrirala iz psihologije na Univerzi v Trstu. Specializacijo je opravljala iz razvojno-izobraževalne psihologije ter psihologije otrok in mladostnikov. Opravila je dodatno specializacijo o psihoanalitični psihoterapevtski obravnavi klinike sodobnih simptomov ter enoletno podiplomsko izobraževanje iz področja avtizma. Trenutno zaključuje specializacijo iz lacanovske psihoanalize v okviru IRPA – Istituto di Ricerca in Psicoanalisi Applicata v Milanu pod vodstvom dr. Massima Recalcatija. Klinično formacijo je opravljala v Trstu na oddelku za psihiatrične urgence splošne bolnišnice Ospedale Maggiore – Servizio Psichiatrico di Diagnosi e Cura, v okviru Zdravstvenega Zavoda Celjenje v Kopru, v psihoanalitični kliniki Il Frutteto v Trstu ter v Centru za psihoanalitično kliniko simptomov sodobne družbe Jonas Onlus Trieste – Centro di clinica psicoanalitica per i nuovi sintomi. Zaposlena je v Zdravstvenem Domu Koper, v okviru Centra za preprečevanje in zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog, dispanzerja za medicino dela, prometa in športa in v zavodu za rehabilitacijo in izobraževanje Šentprima. Dela na področju integracije in zaposlovanja ranljivih skupin, psihodiagnostike, psihoterapije zasvojenosti ter na področju psihoterapevtske obravnave klinike sodobnih simptomov (anoreksije-bulimije, anksioznosti, depresije, odvisnosti, delo z otroki, mladostniki in družinami). Vpisana je v register psihologov Furlanije Julijske Krajine ( sekcija A, št. 1434) in sodeluje z različnimi organizacijami v Sloveniji in Italiji. Je vodja zasebne psihološke in psihoanalitične ordinacije AGALMA v Kopru. V svojem raziskovalnem delu se ukvarja z lacanovsko psihoanalizo. Deluje tudi v okviru Slovenskega društva za lacanovsko psihanalizo.

Agalma_4
Agalma_5
Agalma_1
Agalma_2
Agalma_3
previous arrow
next arrow